Kdo smo

Festival odločitev in izbor za najbojšega govornika Best of 2024 organizira mednarodni medij In Your Pocket, ki vsako leto pripravi vox populi raziskavo za najboljše ponudnike od najboljših, kar nudi Ljubljana, v sklopu glasovanja »Best of Ljubljana«.

Dosedanjim kategorijam, smo s posebno strokovno komisijo v letošnjem letu dodali še Best of Speakers. Komisija je izbrala 100 posameznikov, ki so v letošnjem letu izstopali na področju govorništva, in izglasovala deset najboljših iz področja osebne rasti in še deset najboljših s področja poslovne rasti.

Izbor:
že 13. leto izbiramo najboljše med najboljšimi in letos poteka glasovanje Best of 2024 z mednarodnimi uredniki In Your Pocket. Številnim kategorijam, kot so Culture, Experience, Restaurant, Cafe smo v letošnjem letu dodali še vseslovenski Best of Speakers.

Komisija:
Niko Slavnič ot iniciator izbora praznujem ravno 25. obletnico gostujočih predavanj in si res želim, da motiviramo z dobro besedo v živo. Povabili smo komisijo 10 entuziastičnih strokovnjakov (dekani, organizatorji konferenc, profesorji, PR-ovci in TEDx organizatorji) je skrbno izbrala 100 izjemnih posameznikov, ki so v letošnjem letu izstopali na področju govorništva, in izglasovala le deset najboljših s področja osebnih tem in deset najboljših s področja poslovnih tem.

Glasovanje:
Glasovanje je odprtega tipa, in poteka preko spletne povezave tukaj.

Dogodek:

Novo leto predstavlja priložnost za nove začetke, za zasledovanje in izpolnjevanje ciljev ter uresničevanju zaobljub. Čeprav si približno 50 % odraslih posameznikov zada novoletne zaobljube, pa skoraj četrtina nad njimi obupa že po prvih dveh tednih, v povprečju pa nad zaobljubami obupamo v prvih treh do štirih mesecih. Za prekinitev cikla ponavljajočih se napak leto 2024 začnite s Festivalom odločitev, ki bo 11. januarja 2024 v ljubljanskih Španskih borcih.